Oe! Hip!

Wat hip zeg!

Racefiets direct sales

Lijst met direct sales kanalen Canyon Ribble Rose Fezzari Bulls Vitus (via: https://wiggel.com en https://chainreactioncycles.com) Lapierre (Beperkt aantal modellen) Votec (via: https://www.bruegelmann.de/) Radon (via: https://www.bike-discount.de) Polygon Origine Boardman Bij de direct only sales kanalen krijg je de meeste waar voor je geld. Dit is in iedergeval zo bij Canyon, Rose en Ribble. Nadeel is natuurlijk dat je het product niet in de winkel kan uit proberen.

Nakd

Veganistische FRUITREPEN zonder gluten, melk of toegevoegde suikers. Ik vind ze lekker en daarom zijn ze hip! En er zijn heel veel sorten en smaken. Ik kwam ze voor het eerst tegen in de supermarkt. Maar online zijn er veel meer smaken te bestellen. Mijn favorieten tot nu toe Nakd Glutenvrije repen Peanut Delight Lemon Drizel Berry Delight Ginger Bread De repen bestaan voornamelijk uit noten en dadels.

Netneutraliteit

Onderneem aktie voor een vrij en open internet Save the free and open internet. Strooi flyers over het Federal Communications Commission headquarters in Washington. En zeg ze daarmee te stoppen met het aanvallen van de net neurtraliteit. Ook al hebben wij dit bij wet in Nederland geregeld, dan betekend dat nog niet al het verkeer uit Amerika ook “neutraal” wordt behandeld. Het kan dus zijn dat je bepaalde dingen niet kan zien om dat iemand het minder belangrijk vindt.

De beste racefiets voor het minste geld?

Fietsplan Een keer in de drie jaar mag ik een deel van de kosten van een nieuwe fiets opgeven bij mijn werkgever. Een deel van de kosten van de fiets krijg ik dat terug via mijn loon, waardoor ik &euro 300,- bespaar. Dat is natuurlijk lekker hip. De eerste en laatste keer dat ik dat deed heb ik een overjarige Ghost Race shimano 105 gekocht, bij rijwielshop Elfring. Die fiets was voor mij een prima instap model.