About

Wie? Wat? Waarom?

Soms zijn er van die dingen dat je denkt OE! Hip! , daar wil ik meer over weten! Over die dingen wil ik hier scrijven. Want door over de hippe dingen te schrijven die ik leuk vind kan ik mij er in verdiepen en mijn kennis verbreden. En wat mij dan die Oe! Hip! ervaring geeft kan van alles zijn. Van nieuwe technieken zo als block-chain, niewe programmeer talen zo als golang, maar ook dingen als hoe maak ik een overhemd, of hoe repareer ik mijn fiets.

Werk

Ik werk bij xs4all als software developer. Daar werken we volgens de scrum methodiek. Door te werken volgens scrum zijn we een hecht team geworden. En dat maakt het werken bij xs4all erg leuk. Iedereen heeft zijn rol binnen het team en we vullen elkaar goed aan. Naast php programmeren vervang is soms de product owner. Ook erg leuk. Door te product owneren leer ik het bedrijf op een andere manier kennen. En leer ik mijn andere colega’s ook beter kennen.

En verder

Naast mijn werk zijn er eigenlijk te veel leuke dingen om te doen. Zo heb ik een tijdje mijn eigen overhemdem en broeken gemaak. Dat moet ik weer een beetje oppakken. Want de zomer komt er aan en dan wil ik graag een paar mooie linnen overhemdem hebben. En momenteel fiets ik veel en probeer ik steeds sneller te rijden. Dit jaar hoop ik dan ook een van de races van de de trapist te winnen.

Dislectie

Zucht.. ja daar heb ik last van. Maar hoe hip is dat?! Niet dus. Ik merk dat het voor mij betekend dat ik niet al het werk kan doen wat ik leuk vindt. Bij sommige funkties zit ik aan mijn plafond om dat het niet lukt snel stukken te schrijven. Wat ook vervelend is dat mensen je verstand beoordelen naar aanleiding van je schrijven. Verder heb ik mij er lang voor geschaamd en zou ik graag goed willen schrijven en snel willen lezen. Oefenen help. Maar het gaat niet weg. Ik heb het ondertussen geaccepteerd, hoewel dat niet makkelijk is. Dit is ook de eerste keer dat ik er in het openbaar iets over zeg. Ik kom uit de kast!

EekhoornEenhoorn